2024-ben sikerülni fog

Életmódváltás kerékpárral - holisztikus szemlélettel

Emeld új szintre a teljesítményed és formád

CÉLod

A közös munkát, a múltad és jelenlegi lehetőségeid felmérésével kezdjük, ez alapján határozuk meg  a reálisan elérhető célokat.

Személyes kapcsolat

A céljaid elérését  őszinte, kétoldalú kommunikációval, visszajelzésekkel és rugalmassággal támogatom, online és személyesen.

EGÉSZSÉG

Az életmódváltásnál  a legfontosabb szempont az egészséged megőrzése, fejlesztése, a fokozatosság.

HOLISZTIKUS

A célod elérésében komplex módon segítelek, táplálkozás, nyújtás, életmódbeli szokások is részei a programnak

Személyre szabott programmal  segítek a célod elérésében

Lefogynál, erősödnél, de nem tudod hogyan vágj bele?

A kerékpáros élet egyszerűnek tűnik, csak tekerni kell. Ugyanakkor a valódi fejlődéshez, legyen az első 100km-es túra,  netalán súly optimalizálás, tervezett, hosszútávú és holisztikus megközelítés szükséges.

Hogyan Kezdjük?

Felmérem az állapotodat

Az évtizedek munkájával kialakított életmódod eredménye, aki most vagy. Céljaidnak megfelelő módszerrel mérem fel a kiindulási állapotod. 

Meghatározzuk a célodat

A pontos célok ismeretében tudjuk elvégezni a konkrét edzés és igény esetén életmód tervezést

ELKÉSZÍTEM AZ EDZÉSTERVEDET

A csomagnak megfelelő rendszerességgel küldöm az edzés tervet és a kiegészítő információkat, te pedig lehetőségedhez képest elvégzed azokat.

Visszajelzésed alapján igazítunk

A terv és az élet gyakran nem találkoznak, folyamatosan figyelem a fejlődésed és visszajelzéseid és ez alapján módosítjuk az edzéseidet ha szükséges.

Honnan tudom, hogy rád van szükségem?

Az edző-sportoló egy bizalmi viszony, hiszen rám bízod az egészséged, a kerékpáros fejlődésed, megosztod a problémákat, nehézségeket és persze a sikereket is. A munkámban alapvető a diszkréció és a szakmaiasság – azt a feladatot vállalom el, amit megfelelő minőségben teljesíteni is tudok. 

Most kezdem a kerékpározást, mikortól kell nekem edző?

A blogomon számos cikkben foglalkozom a kezdő kerékpárosokkal, így ha egyedül vágnál bele, érdemes elolvasni azokat a cikkeket először. A tapasztalat az, hogy edzőként bármilyen fázisban tudok neked segíteni, biztonságossabbá, fenntarthatóbbá, gyorsabbá tenni a fejlődést, akár online, akár személyes edzésekkel. 

Fogyni szeretnék a kerékpározással, mit kell tennem?

A fogyás kulcsa a táplálkozás, nincs az az edzésemennyiség, amit ne lehetne túlenni. Ha a fogyás, életmódváltás a célod, és eszköznek a kerékpározást választottad, gratulálok, jól döntöttél. Edzőként segíteni tudok neked az életmódváltásban, a táplálkozásod helyreállításában és természetesen a kerékpáros teljesítményed növelésében. És persze abban, hogy a folyamat élvezetes legyen, ne fájdalmas.

Hétvégi bringás vagyok, mik a lehetőségeim?

Sokunknak alakul úgy időnként az élete, hogy kerékpáros edzésre hosszabb-rövidebb ideig csak hétvégén és rendszertelenül van idő. Ilyen esetben fitness-wellness edzői tudásomra építve tudunk kialakítani egy komplex programot, kihasználva a hétköznapi lehetőségeket keresztedzésre, legyen az futás, erősítés vagy nyújtás.

Rengeteget megyek, mégsem fejlődök, van ötleted?

Hobbi sportolóként a legnehezebb feladat a megfelelő edzésterhelés és regeneráció eltalálása. A kerékpáros edzői képzést én is részben azért kezdtem el 2010-ben, hogy megértsem és kijavítsam saját hibáimat, és volt mit, pedig akkor már több évtizede bringáztam, kilométerek tízezreit tekertem le. Összedolgozva akár edzéstervezéssel, akár rendszeres konzultációval, mentorálással tudok segíteni a továbblépésben.

Sérülés vagy betegség hátráltat az edzésben, mit csináljak.

Keress fel és beszéljük meg, mi akadályoz a mozgásban. Ha tudok, személyesen segítek, ha a problémád túlságosan összetett vagy kompetenciámon kívül esik, a megfelelő szakember megtalálásában támogatlak. Jelenleg rehabilitációs terapeutának tanulok a kerékpáros és fitness edzői képzésemet kiegészítendő, így bátran fordulhatsz hozzám, csak olyan problémát vállalok el, amit biztosan és felelősséggel tudok megoldani.

FILOZÓFIÁM

A sport a kapudrog az egészséges, növekvő szemléletű élet irányába. A sport alázatra tanít, hogy helyén tudjuk kezelni a kihívásokat, teljesítményünket, sikereinket. Kitartásra ösztönöz, a sportban elért eredmények pontosan tükrözik a rendszeresen elvégzett munka minőségét és mennyiségét. Élethosszig tartó tanulásra kényszerít, és masszív önismeretre. Megismerjük a saját démonjainkat, félelmeinket, határainkat, és azt is, hogyan lehet legyőzni őket újra és újra.  Felismerjük, hogy a céljaink elérésében az edzés csak egy kis komponens, ami igazán számít, az az építő folyamatok: a pihenés, alvás, táplálkozás minősége és mennyisége, a regenerációs gyakorlatok. Hiszek abban, hogy edzőként nem csak abban kell segítenem, hogy mennyit edzést kell elvégezned, hanem legalább ilyen fontos az életmód rendberakása is. 

Hogyan működik

Egyeztessünk időpontot

 Az első lépés megtétele a legnehezebb. Bizonytalan vagy még, nem tudod, pontosan mit akarsz, mire számíthatsz. Ne aggódj. A kapcsolatfelvétel nem kerül semmibe, és egy nagyszerű lehetőség, hogy a kerékpáros életed új utat vegyen. Beszéljük meg, mire van szükséged, és én mit tudok neked nyújtani. 

i

Válaszz egy tervet

Ha már van elképzelésed, hogy mire van szükséged, válassz egyet az alábbi csomagokból. A csomagok között bármikor lehet váltani, és természetesen lehetőség van egyéni terv kialakítására is. A legfontosabb, hogy azt tudjam adni, és csak azt, amire igazán szükséged van. 

ÉRD EL A CÉLODAT

A közös munkával hétről-hétre együtt haladunk a célod felé, az igényeidnek és körülményeidnek megfelelő tempóban. A céljaid elérése érdekében előre meghatározzuk a rövid, közép és hosszútávú menetrendet, és ellenőrizhetővé tesszük a haladást, amihez mindkettőnk részvétele szükséges.

Kezdő kerékpáros csomag

Amikor belevágsz egy új dologba, a legfontosabb dolog a fokozatosság és a megfelelő szokások kialakítása. Ebben a kezdő csomagban 2-4 hétre előre tervezzük az edzést, és hetente ellenőrzöm a haladást. Havi egyszeri egy órás online konzultáció és 24 órán belüli email váltás is a csomag része.

10.000 Ft/hó

RÉSZLETEK

Az edzéseket pulzus vagy idő és észlelt intenzitás alapján írom. Kezdőként az elsődleges feladatunk a stabil alapok felépítése, a sérülések és rossz szokások, technikák elkerülése, kijavítása. Az edzésprogramhoz tartozik az egyeztetett gyakorisággal végzett (heti 2-4 nap) kerékpáros edzések megtervezése és nyomon követése, a kiegészítő edzések és gyakorlatok leírása, valamint távolságtól függően havonta egy órás online konzultáció vagy közös tekerés. Ha menetközben bármilyen kérdésed merül fel az edzéssel, kerékpározással, táplálkozással kapcsolatban, akkor emailedre 24 órán belül válaszolok legjobb tudásom szerint. 

FOGYÓKÚRA KERÉKPÁRRAL CSOMAG

A kerékpározás kiváló választás a túlsúly leküzdésére. Nem terheli extrém módon az izületeket, a legnagyobb izmokat mozgatja és fejleszti, és könnyen szabályozható az erőfeszítés mértéke. A fokozatosság és fegyelem a súlyvesztés kulcsa, és ebben segítek neked kerékpáros edzéstervvel, táplálkozási és mentális szokások feltérképezésével és átalakításával, és heti szemlyes konzultációval igény szerint. 

10.000/hó

RÉSZLETEK

Ebben a programban a fókusz a testzsír mennyiségének és arányának csökkentése áll, aminek egyik eszköze a kerékpár. A fogyókúra nehézsége, hogy bármennyi edzést el lehet rontani táplálkozással és a regeneráció elhanyagolásával. A csomagban így legalább akkora hangsúlyt kap az életmódváltás, szokások feltárása, korrigálása,  táplálkozás, pihenés és alvás optimalizálása, mint maga az edzés. A kerékpáros edzésterveket előre egyeztetett gyakorisággal, 2-4 hetente küldöm, és lehetőség van heti vagy havi online esetleg személyes konzultációra, közös tekerésre. Bármilyen kérdésedre legjobb tudásom szerint válaszolok 24 órán belül emailben

Amatőr/hobbi sportoló csomag

Ha már számottevő sportmúltad van, legalább egy éve rendszeresen kerékpározol, akkor ezt ajánlom neked. Ebben a csomagban állapot és/vagy teljesítmény mérés után meghatározzuk az elérendő célodat, és annak megfelelően alakítom a heti edzésterved, amit emailben rugalmasan tudunk módosítani. 

12.000 Ft/hó

RÉSZLETEK

Az állapotfelmérés és cél meghatározás után elkészítem a pulzus és idő alapú edzésterved. Az edzéseket hetente küldöm el, az előre megbeszélt heti időbeosztásodat és az időjárás előrejelzést figyelembe véve. A teljesítményedet folyamatosan követem, és annak megfelelően módosítom az edzéstervet a következő hétre. A kommunikációnk elsődleges csatornája az email lesz, így az követhető és kereshető marad. Igény esetén a csomagot bővíthetjük közös edzéssel, online vagy személyes konzultációval, chattel, táplálkozási és életmód mentorálással. 

Egyéni Prémium csomag

Ha a fenti alapcsomagokból egyik sem felel meg igényeidnek lehetőség van egyéni edzéstervezés és konzultációs lehetőségek összeállítására is, a te elképzelésed szerint.  

Egyéni

RÉSZLETEK

A küldetésem, hogy személyre szabottan segítsek elérni céljaidat. Ha a fenti csomagokból egyikben sem találtad meg, amit keresel, akkor lehetőség van egyéni csomagra is. Az árazás ebben az esetben a te pénztárcád és igényeid valamint az én időbefeketetésem kompromisszumaként alakul ki. Az első lépés, hogy az űrlapon jelezd, hogy egyéni csomagot szeretnél, és nagyvonalakban azt is, milyen elképzelésed van, hiszen van akinek csak coachingra van szüksége, mert az edzéseit rugalmasan alakítja, van akinek szigorú tervekre és napi kontrollra. A lehetőségek végtelenek, egyeztessünk.

 

KÉRdésed van? Írj nekem!